Stop Spam & Virus
[Spam123.net] - [Virus123.net]


Tuesday 23/7/2024 05:09

Seneste nyheder og opdateringerJeg har modtaget en e-mail med [Spam123.net] eller [Virus123.net] i emne linien. Hvad betyder dette?

[Spam123.net] og [Virus123.net] er vores nye SPAM og VIRUS filter. De fangede en e-mail som var sendt til din hostede website og var mistænkt for at være SPAM eller for at indeholde en VIRUS. En af filterne fangede meddelelsen, og sendte den videre til dig med den relevante tekst tilføjet i emnet.Hvordan ved jeg om [Spam123.net] og [Virus123.net] fungerer?

Vores filosofi angående SPAM og VIRUS er at, hvis det er noget der ligner en stork, og opførere det sig som en stork, er det højst sandsynlig også en stork. Det er derfor at [Spam123.net] eller [Virus123.net] vil informerer dig hver gang at en e-mail mistænkes for at kunne være SPAM eller inficeret med en VIRUS. Når du modtager disse e-mail vil emnet starte med [Spam123.net] eller [Virus123.net]. Denne mærkning af e-mailen vil være en advarsel og hjælpe dig med at filtrerer og sorterer din e-mail.Hvis vi tror at en e-mail er SPAM eller inficeret med en VIRUS, hvorfor så sende den til mig? Hvorfor sletter I den ikke bare med det samme?

Ind i mellem kan legitime e-mail se ud til at være SPAM eller inficeret med VIRUS. Ved at sende dig den filtrerede e-mail får du mulighed for at foretage den endelige beslutning – læs den eller slet den. Markeringen i emnet er en værdifuld information som alarmerer dig om typen af e-mail som du kunde modtage. Derudover er der brugere som gerne vil modtage alle e-mails, uanset om der er tale om SPAM og VIRUS, eller ej.Hvordan sletter eller isolerer jeg automatisk e-mails med SPAM eller VIRUS som jag modtager?

De fleste nye mailprogrammer lader dig enten automatisk slette mistænksom e-mail, eller at hente e-mailen ned i en særskilt mappe. Instruksen nedenfor angiver hvordan du gør dette med Outlook Express 6.0. Det er en lignende proces for andre mail programmer.
Åben Outlook Express 6.0
Klik på Funktioner
Vælg Opret Regel
Klik på Mail
Klik på Ny (højre side)
I box #1, "Vælg betingelserne for din regel", sæt et hak ved siden af
"Hvor Emnet indeholder følgende ord"
I box #3, "Regel beskrivelse", Klik på den blå "indeholder specifikke ord" link
I box'en som popper op, skriv [Spam123.net] eller [Virus123.net]
Klik Tilføj
Klik OK

Du har nu programmeret Outlook Express til at kigge i emne linien efter [Spam123.net] eller [Virus123.net] i alle indkomne e-mail.

Derefter fortæller du Outlook hvad der skal ske når der kommer e-mails med [Spam123.net] eller [Virus123.net] i emne teksten.

Hvis du vil slette den med det samme, Vælg "Slet den" muligheden i box #2.

Klik OK og dernæst OK igen for at afslutte.

Alle meddelelser med [Spam123.net] eller [Virus123.net] i emnet vil nu automatisk blive slettet.


Hvis du vil hente mistænkelige mails til en særskilt mappe , Vælg "Flyt til specifik mappe" muligheden in box #2
I box #3, "Regel beskrivelse", Klik på det blå "specificeret".
Et mappe-træ vil komme til syne
Klik på Lokale mapper
Klik på Ny mappe (til højre)
En mappe navngivnings box vil komme til syne
Skriv SPAM eller VIRUS
Klik OK
En ny mappe med det samme navn som du netop indtastede vil blive synlig nedenunder dine øvrige mapper
Klik på den nye mappe
Klik OK for at afslutte

Outlook Express vil nu gemme mail med [Spam123.net] eller [Virus123.net] i emnet i dine SPAM eller VIRUS mapper.

Klik OK og så OK igen for at komme tilbage til dit mailprogram.

Outlook Express vil nu slette eller hente SPAM eller VIRUS e-mail til en særskilt mappe.
Hvad er Phishing?

Phishing er afsendelse af e-mails som ser autentiske ud og er designet til at snyde modtageren til at afslører personlige data som f.eks konto og kreditkort numre, koder, eller registrerings numre. Den information bliver så brugt til at stjæle en persons identitet eller sende falske e-mails.Finder [Spam123.net] og [Virus123.net] også phishing?

Ja, [Spam123.net] og [Virus123.net] er blandt de første filtre i verden som er i stand til at at søge og finde phishing forsøg. [Spam123.net] og [Virus123.net] behandler emails som mistænkes for at være phishing forsøg på samme måde som e-mails med SPAM eller emails inficeret med VIRUS.Bemærkninger:
- For at kontakte [Spam123.net] eller [Virus123.net] send en e-mail til: info@spam123.net